برای جشن ها از چه اسپیکری استفاده کنیم؟

برای جشن ها از چه اسپیکری استفاده کنیم؟

در دسته بندی : راهنمای خرید

همه روزه، خیلی از افراد نیاز به تولید صدای تقویت شده دارند تا بتوانند در برنامه‌ها و برای کاربرد‌های مختلف از سیستم‌های صوتی در محیط‌های مختلف استفاده کنند. ممکن است این افراد برای یک حراجی تنها نیاز به یک سیستم بلندگوی دستی داشته باشند، اما یک دی جی که به جشن عروسی می‌رود نیاز به یک میکروفن داینامیک، لپ تاپ یا کنترلر و یک سیستم صوتی خوب دارد و یا برای گروه موسیقی که می خواهند صدایشان در کنسرت یا اجرای زنده به خوبی شنیده شود، چند میکروفن، ساز خوب و اسپیکر‌های قدرتمند اکتیو مورد نیازاست، پس نسبت به کاربرد‌های مختلف خروجی صدای شما نیز باید تغییر کند.
در نهایت بیشتر جلوه‌ی نهایی کار شما و بازخورد رضایت شنوندگان شما بستگی به خروجی صدای شما دارد، فرض کنید که نوازندگان همگی در سطح حرفه‌ای باشند و از ساز و آلات موسیقی خوب برخوردار باشند و خودِ موسیقی هم باب میل شنوندگان  باشد، اما موضوع اصلی که همه این تدارکات را تحت شعاع خود قرار می‌دهد خروجی صدایی است که از اسپیکر‌های شما به گوش شنوندگان می رسد و انتخاب خروجی صدای مناسب مهمترین بخش کار شما می باشد.
اسپیکر ها دو نوع دسته بندی می شوند: پسیو و اکتیو.

اسپیکر پسیو :

 اسپیکر پسیو
پشت یک باند پسیو (پورت اسپیکونی : این پورت صدا و جریان برق را با هم منتقل می کند)

اسپیکر‌های پسیو از یک نمودار سیگنال صوتی ثابت بهره می برند و فرکانس‌های آن قابل تنظیم نمی‌باشند که شما آنها را در سیستم های خانگی، سینما‌ها، سخنرانی‌ها و سالن‌های همایش یا مساجد مشاهده می‌کنید. آنها رساننده‌ی یک صدای معمولی هستند و نیاز به یک آمپلی فایر دارند تا صدا را پخش کنند، غیر از مواردی که آنها را به صورت حرفه ای و به اصطلاح با برچسب اسپیکر مانیتورینگ به فروش می‌رسانند، اسپیکر مانیتور‌ها دارای یک استاندارد جهانی و انتقال صدای کراس اور می باشند که مناسب مصارف مختلفی می‌باشند تا صدا را بدون اغراق و هیچ گونه آرایشی به گوش آهنگساز برسانند.

اسپیکر  اکتیو :

 اسپیکر  اکتیو :


با پیشرفت های روزافزون در صنعت صدا، بلندگو های اکتیو به وسیله‌ی مدارات پیچیده‌ی آمپلی فایر و تکنولوژی‌های پیشرفته‌ی مدارات صوتی، زمینه را برای حذف مدارات بزرگ و گران قیمت آمپلیفایر از سیستم‌های صوتی در مهمانی‌ها و اجرا‌های زنده فراهم کرده اند. مدارات آمپلی فایر بزرگ هستند و به نوعی یکی از اجزای تنظیمات قدیمی سیستم‌های صوتی به شمار می‌روند که به وسیله‌ی آنها قدرت بیس و تریبل صدا تنظیم می‌شود و به صدا قدرت می‌دهند اما اسپیکر‌های اکتیو به نوعی طراحی شده اند که نیازی به آمپلی فایر نداشته و به صورت مستقل با اتصال به برق و وصل شدن به منبع صدای مستقل قابلیت پخش صدا دارند.
 در حال حاضر اسپیکر‌های اکتیو خودشان مسئولیت تقویت صدا را بر عهده دارند و به وسیله ی مدارات آمپلیفایرِ پیشرفته و فوق حرفه‌ای که در برخی از موارد آنها را مشاهده می کنید، توانایی تولید صدایی با بالاترین کیفیت ممکن را دارند، آنها از یک آمپ داخلی و یک کنترلر صدا بهره می برند که همان کار آمپ‌های سنگین و گران به همراه بلندگو‌های پسیو را انجام می‌دهند و شما می‌توانید علاوه بر دریافت صدایی تقویت شده یک طیف گسترده‌ای  از تنظیمات دلخواه فرکانس‌های خود را در یک محفظه ی غنی و بی نیاز از دستگاه‌های اضافه برای تقویت صدا در اختیار داشته باشید.
اما معمولا مدار آمپ آنها خودش بهترین تقسیم فرکانس را به کمک مدار کراس اور انجام داده و مناسب ترین فرکانس ها را به درایور‌های مورد نظر القا می‌کنند. در این زمینه برند‌های مختلف زیادی موجود می باشد که برخی از آنها به دلیل نام تجاری (بِرندشان) بسیار گران قیمت هستند و برخی با قیمت‌های مناسب‌تر موجود می‌باشند که کمتر هم  شناخته شده‌اند، اما این دلیلی برای نداشتن کیفیت مناسب آنها نیست و در برخی موارد آنها خیلی بهتر از نمونه‌های دیگر می‌باشند، ما چند نمونه از این اسپیکر‌های حرفه‌ای را به شما معرفی می‌کنیم.
کمپانی TURBOSOUND یکی از این مدعی‌های کم سرو صدا می‌باشد که کمتر کسی با نام این برند آشنا است. این کمپانی با مدل‌های قدیمی‌تر خود یعنی iX15 و iX12 جای پای خود را محکم کرد و ثابت کرد که در ساخت اسپیکر‌های اکتیو خود از به روز ترین تکنولوژی و کیفیت ممکن استفاده می کند و حالا با ارائه ی نسل جدیدی از اسپیکر های اکتیو خود در سری های MILAN و iQ که در سه اندازه ی  10، 12 و 15 اینچی تولید کرده گامی بلند در صنعت اسپیکر‌های اکتیو برداشته است.

منبع دی جی سنتر هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد .

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *