میکسرهای ۲ کانال در برابر ۴ کانال

میکسرهای ۲ کانال در برابر ۴ کانال

در دسته بندی : راهنمای خرید

خب ممکن است که شما در پروسه خرید یک میکسر دی جی برای ست خود باشید یا بخواهید آنها را آپدیت کنید. همیشه فاکتورهایی هستند که به ذهن میآیند و آن هم در رابطه با تعداد کانال میکسر میباشد. من پیش از این در چنین موقعیتی بودم و این نوشته یک سنجش نسبتا با ارزش میباشد.

اگر یک دی جی بخواهد بیش از دو منبع صدا را داشته باشد به یک میکسر ۴ کانال نیاز دارد و این منابع صدا میتوانند ترنتیبل، CDJ یا ابزارهایی مانند سمپلر ها باشند. یک دی جی با یک میکسر ۴ کانال میتواند خلاقانه تر میکس کند، آواز های آکاپلا را پخش کند و سریع تر عمل کند. میکسرهای چهار کانال محدود نیستند و توانایی های شما را می گسترانند برای همین تعداد کانال در خرید میکسر فاکتور مهمی میباشد.

دانستن اینکه چه چیزی میتواند برای شما خوب باشد گاهی اوقات سخت است، اما درس گرفتن از تجربیات دیگران مطمئنا کارساز است. امیدوارم تجربیات من به شما کمک کند تا از تفاوت میکسر چهار کانال در برابر ۲ کانال آگاه شوید.

چندین منبع

چندین منبع

نکته بزرگ درباره میکسر ۴ کانال این است که شما میتوانید بیش از دو ترنتیبل دی جی یا پلیر یا XDJ داشته باشید. نمونه ست های چهار کانال میتوانند در بر گیرنده ترکیباتی مانند زیر باشد:

 دو CDJ + یک ترنتیبل واینیل (برای کاربرد DVS)

دو CDJ + دو ترنتیبل واینیل (برای کاربرد غیر DVS)

دو ترنتیبل + یک CDJ

سه CDJ + بیت پد (سمپلر) + میکروفون  (منظور از بیت پد ابزارهایی مانند Maschine از کمپانی Native Instruments یا یک Akai MPC میباشد.)

میکسر ۴ کانال بسیار متفاوت تر از یک میکسر ۲ کانال است و بخش عمده این تفاوت برای تعداد ابزارها و پلیرهایی است که میتوانید به آنها وصل کنید.

امکانات زیادی در گزینه هایی که میتوانید انتخاب کنید

امکانات زیادی در گزینه هایی که میتوانید انتخاب کنید وجود دارد و این گونه انتخاب در واقع به شیوه ای که میخواهید اجرا داشته باشید برمیگردد، اما در دسترس بودن منابع صوتی بیشتر فضا و امکانات بیشتری برای خلاق بودن به شما میدهد.

یک میکسر دو کانال جایی انعطاف پذیری ندارد، بنابراین توانایی شما برای بکار گیری منابع بیشتر محدود است و خلاقیت و تجربه شما در پیشرفت و ارتقا سطح بازی را پایین میآورد.

اندیشه پیشرو

اندیشه پیشرو

استدلال من این است که اگر شما اکنون به چهار کانال نیازی نداشته باشید، به زودی و در آینده ای نچندان دور برای انعطاف پذیری بیشتر به آن نیاز خواهید داشت، زیرا آن گزینه های استاندارد و سازگار با روش پلی کردن در هر فستیوال، کلاب یا رویدادی را برایتان فراهم میکند.

من بسیاری از دی جی های معمولی را میشناسم که هنوز در خانه تمرین میکنند اما میکسر ۴ کانال دارند. زیرا آنها به این واقعیت واقف هستند که تکنولوژی پیشرفت میکند و تجهیزات به روز تر همیشه در بکار گیری روش های نوین برای پلی کردن بسیار تاثیر گذار هستند.

برای نمونه زمانی که CDJها برای نخستین بار به بازار آمدند، بسیاری از دی جی ها همچنان با واینیل و میکسر دو کانال دی جی میکردند، اما آنهایی که میکسر ۴ کانال داشتند این ریسک را به جان خریدند و در کنار دو واینیل خود یک جفت CDJ نیز افزودند که در پیشرفت و به روز شدن آنها تاثیر بالایی داشت.

با پیشروی به آینده شما ممکن است این را متوجه بشوید که برای بقا در جهان دی جی باید با تغییرات تکنولوژی همراه شوید و همیشه حرفه خودتان را به سطح تازه ای برسانید. اکنون دی جی هایی که از همان زمان قدیم روی میکسری با کانالهای بیشتر از دو کانال سرمایه گذاری کردند، توانایی پلی کردن، بیت مچ و سرعت خودشان در واکنش نشان دادن را بالا برده اند و به آسانی میتوانند چند کانال را باهم میکس کنند حال میخواهد آن دو کانال اضافه ترنتیبل باشند یا CDJ یا سمپلر، فرقی نمیکند زیرا این دی جی ها توانایی خودشان را گسترش دادند و مغز آنها برای کنترل چند دستگاه پخش کننده آمادگی لازم را دارد.

با میکسر دو کانال هیچ نگرانی وجود ندارد

با میکسر دو کانال هیچ نگرانی وجود ندارد

میکسرهای دو کانال مانند میکسرهای استاندارد عصر طلایی دی جی هستند و برای همه میتوانند آغاز خوبی باشند. همچنین اگر فضای کمی داشته باشید برایتان بسیار خوب است.

درست است که  با میکسر دو کانال امکانات کمی در دسترس شما است اما با وجود دو کانال شما تمرکز بیشتری روی میکس خود دارید. زیرا کانال های کمتری برای پاییدن و سوئیچ ها و ناب های کمتری برای کنترل کردن وجود دارد که باعث افزایش توانایی اکولایز کردن و گذر بین آهنگ ها و بیت مچ کردن شما خواهد شد. همچنین میکسرهای دو کانال ارزان قیمت تر هستند و باید توجه داشته باشید که یک میکسر ناچیز و بی نام و نشان را نخرید زیرا برای ارتقا سیستم خود به میکسر ۴ کانال و فروش آن به مشکل خواهید خورد و نمیتوانید آن را بسادگی بفروشید.

بیشتر از ۴ کانال + راهنمایی های عملی

بیشتر از ۴ کانال + راهنمایی های عملی

شما میتوانید میکسرهای بیش از ۴ کانال نیز داشته باشید.  من به شخصه یک میکسر Behringer DJX750 DJ Pro دارم که دارای ۴ کانال به همراه یک کانال اضافه برای میکروفون میباشد. کلاب های حرفه ای معمولا همیشه دارای میکسرهای ۴ کانال به بالا هستند و برای کمک به اجرای خودشان میتوانند تا ۴ پلیر را بسادگی به کار بگیرند و یک نکته کلیدی در اینجا این است که در لاین آپ های دی جی، نفر بعدی در لاین آپ خیلی راحت میتواند دو پلیر را برای خودش وصل کند وتنظیمات خودش را به حالت نیمه آماده درآورد تا زمان بسیار کمتری برای آماده سازی تنظیمات نیاز باشد و دی جی بعدی فورا ستش را پلی میکند.

همچنین CDJ ها و پلیرها به مرور زمان دچار فرسایش میشوند و ممکن است هنگام پخش شما را با مشکل مواجه کنند بنابراین اگر میکسر شما دو کانال باشد برای رفع اینگونه مشکلات دستتان باز نیست و ست شما خراب میشود، در عوض با داشتن میکسر ۴ کانال یا بیشتر، میتوانید چند پلیر را وصل کنید و در صورت برخورد به چنین مشکلاتی بسادگی از آنها گذر کنید، پس داشتن یک میکسر ۴ کانال برای اجرا در روبروی صدها یا هزاران نفر بسیار بهتر است، زیرا شما نمیخواهید که در صورت بروز چنین مشکلاتی حال شنوندگان شما و خودتان خراب شود.

دی جی های حرفه ای (به ویژه در سبک رقص الکترونیک) معمولا دو CDJ و یک ترنتیبل را در تنظیمات خود برپا میکنند و حتی شاید ۳ CDJ، زیرا آنها دوست دارند هنگامی که دو ترک باهم میکس شده اند بسادگی بتوانند آوازها یا برخی از ریتم ها یا لوپ های سمپلر یا CDJ سوم را نیز به صدای خود اضافه کنند تا به صدایی منحصر به فرد دست پیدا کنند. اما یک دی جی هیپ هاپ با همان میکسر دو کانال نیز میتواند یک اجرای خوب و رسا داشته باشد.

منبع دی جی سنتر :‌هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *