اسپیکر میکروفونی چیست و چه کاربردی دارد؟

اسپیکر میکروفونی چیست و چه کاربردی دارد؟

در دسته بندی : آموزشی

اسپیکر های میکروفونی که به عنوان بلندگو میکروفونی نیز شناخته می شوند، در اشکال مختلفی در دسترس هستند که هر کدام برای پاسخگویی به نیاز های صوتی خاص طراحی شده اند. مثلا برخی از انواع اسپیکر ها به دلیل دوام و تطبیق پذیری خود شناخته می شوند؛ اما اسپیکر های کندانسور پخش صدای دقیقی را برای ضبط با کیفیت استودیو ارائه می دهند. اسپیکر های ریبون نیز تجربه صوتی غنی و دقیقی را عرضه می کنند، در حالی که نسخه های پیزوالکتریک در کاربرد های فرکانس بالا عالی هستند. با یک اسپیکر میکروفونی ایده آل، می توانید تجربه خود را بهبود ببخشید. چه اکتشافات جدیدی در انتظار شماست؟

اسپیکر میکروفونی چیست؟

اسپیکر میکروفونی

اسپیکر های میکروفونی دستگاه هایی هستند که به طور خاص برای تقویت صدای ضبط شده با میکروفون طراحی شده اند. آن ها از روش های مختلفی برای پخش این صدا ها استفاده می کنند، روش هایی از جمله استفاده از لپ تاپ و سیستم های خانگی. این دستگاه‌ ها معمولا با فناوری ‌هایی تولید می‌ شوند که سیگنال‌ های الکترونیکی یا دیجیتالی را تقویت می نمایند.

اسپیکر های تقویت‌ کننده صدا در اندازه‌ های مختلف موجود هستند، از کوچک‌ ترین نمونه ها برای تلفن ‌های همراه تا آن‌ هایی که در محیط هایی حرفه ای کاربرد دارند. این اسپیکر ها همچنین می توانند روی دسکتاپ قرار بگیرند، روی پایه های سیستم های ارتباطی رایانه ای نصب گردند یا حتی به عنوان واحد های مستقل عمل کنند.

برخی از اسپیکر های میکروفونی را می توان با دستگاه های جیبی کوچک تر مانند گوشی های هوشمند یا پخش کننده های موسیقی دیجیتال استفاده کرد. آن ها همچنین ممکن است با سیستم های پیچیده تر مانند تلویزیون، رایانه، میکس بورد، پخش کننده موسیقی و سایر منابع ورودی ادغام شوند. برخی از اسپیکر ها به صورت داخلی تغذیه می شوند، در حالی که برخی دیگر به منبع خارجی جریان متناوب (AC) نیاز دارند. علاوه بر این، گیرنده ‌های بی‌سیم را می ‌توان با بلندگو های خاصی ادغام کرد که امکان انتقال ورودی صدا از طریق میکروفون‌ ها را در فواصل طولانی فراهم می‌ کنند.

انواع اسپیکر میکروفونی

انواع

این فناوری انواع مختلفی از میکروفون ‌ها، از جمله میکروفون‌ های دینامیکی یا خازنی سنتی دستی را در خود جای می دهد. علاوه بر این، از میکروفون ‌های غیر متعارف مانند میکروفون‌ های گلو یا نوار گردنی نیز پشتیبانی می کند که روی جعبه صوتی قرار می ‌گیرند تا لرزش‌ های صوتی را بدون هیچ گونه تداخلی از نویز محیطی ثبت کنند. گزینه ‌های دیگر عبارت اند از میکروفون‌ های گوشی به سبک رادیویی (CB)، میکروفون‌ های اسپیکری راه دور و همچنین میکروفون‌ هایی که قابلیت اتصال به ماشین را دارند. برای مجریان، برگزار کنندگان سمینار و مربیان تناسب اندام، تقویت ‌کننده ‌های صوتی قابل حمل که روی کمربند بسته می شوند، انتخابی مناسب اند. این اسپیکر های میکروفونی بسیاری از واحد های قابل حمل منابع تغذیه خود را با استفاده از باتری های قابل شارژ تامین می کنند و اغلب استفاده از آن ها بسیار راحت است.

بلندگو ها که اساسا مبدل های الکتروآکوستیک هستند، سیگنال های شکل موج صوتی را به بازتولید های الکترونیکی تقویت شده تبدیل می کنند. کیفیت تقویت سیگنال ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار بگیرد. این عوامل ممکن است شامل طراحی اجزا، مصرف برق، قدرت سیگنال و استفاده صحیح و نحوه قرارگیری میکروفون باشد.

اسپیکر های میکروفونی مقرون به صرفه تر معمولا با استفاده از مواد ارزان‌ تر ساخته می‌شوند. از سوی دیگر، اسپیکر های میکروفونی مورد استفاده در محیط های حرفه ای به طور خاص برای کنترل سیگنال های قوی تر طراحی شده اند. به لطف فناوری دیجیتال، حتی سیستم های بلندگوی کوچک هم اکنون می توانند صدا را با دقت قابل توجهی در مقایسه با فناوری های معمولی بهبود ببخشند. این تضمین می‌ کند که عملکرد سخنران تحت الشعاع قرار نمی ‌گیرد یا مانعی برای آن ایجاد نخواهد شد.

استفاده از اسپیکر میکروفونی کوچک تر با تلفن های همراه می تواند میزان قرار گرفتن کاربر در معرض تشعشعات را کاهش دهد. این اسپیکر ها به کاربر این امکان را می دهد که تماس بین تلفن و بدن خود را به حداقل برساند و تعامل آن ها را به سطوح پایین تابش ساطع شده از میکروفون محدود کند. در مقابل، برخی از اسپیکر های میکروفونی به گونه ای طراحی شده اند که قابل تعویض هستند و می توانند بر روی دستگاه های سخت افزاری مختلفی که توسط کاربر انتخاب می شوند، نصب گردد.

هدست میکروفونی چیست؟

هدست میکروفونی

هدست های میکروفونی از یک جفت هدفون مجهز به یک میکروفون با بازوی چرخشی تشکیل شده اند که برای ضبط صدا در نزدیکی دهان قرار می گیرد. این دستگاه ها اهداف مختلفی از جمله چت آنلاین، ضبط گفتار و استفاده از تلفن را انجام می دهند. آن ها به جک ها یا کابل های پورتی برای اتصال به سیستم های میزبان مربوطه خود، مجهز هستند. این هدست ها را می توان بر اساس کاربرد مورد نظر و فناوری به کار گرفته شده طبقه بندی کرد. آن ها در انواع مختلفی برای استفاده از رایانه، پخش و کنفرانس وجود دارند و می توانند بیشتر به عنوان هدست های سیمی، بی سیم یا جهت دار دسته بندی شوند.

جمع بندی

سایر میکروفون های هدست به طور خاص برای محیط هایی با سطوح بالای نویز ساخته شده اند. مدل‌ های طراحی شده خاص این قابلیت را دارند که صدا های محیط را تشخیص دهند و از طریق فیلتر ضد فاز یا از بین بردن تداخل‌ ها آن‌ ها را بهبود بخشند. این نوع خاص از میکروفون ها معمولا در تنظیماتی مانند فرودگاه ها یا محیط های نظامی استفاده می شوند. صرف نظر از کاربرد مورد نظر یا فناوری به کار رفته، میکروفون ‌های هدست معمولا از تبدیل آنالوگ یا دیجیتال امواج صوتی به سیگنال ‌های الکترونیکی از طریق حسگر ها استفاده می‌ کنند، در حالی که هدفون ‌ها فرایند معکوس را با تبدیل سیگنال ‌های الکترونیکی به امواج صوتی قابل شنیدن انجام می‌ دهند.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *