۵ انگیزه‌ای که چرا هر دی جی باید کار کردن با یک میکسر صد را یاد بگیرد

۵ انگیزه‌ای که چرا هر دی جی باید کار کردن با یک میکسر صد را یاد بگیرد

در دسته بندی : دی‌جی

میکسر Live نام دیگری برای گونه‌ای از میکسرهایی است که معمولا برای میکس کردن صدای سازها و وکال‌های گوناگون یک گروه به کار گرفته می‌شود. همچنین آن یک نمونه از همان میکسرهایی است که شما در گوشه و کنار کنسرت‌ها مشاهده می‌کنید که صدای روی استیج را به بهترین صدای دست یافتنی نزدیک می‌کند.

اما ما نمیگوییم که بروید و یک میکسر ۲۴ کانال هیولا بخرید. برای دی‌جی‌ها یک میکسر اندازه کوچک نیز با ۶ کانال ورودی و دو ورودی میکروفون و دو ورودی استریو نیز بسنده می‌کند و  بی چون و چرا داشتن و یاد گرفتن یک میکسر زنده برای برگزاری نمایش‌ در مهمانی‌ها، کافه‌ها و ... یک دلگرمی بزرگ برای داشتن خیالی آسوده درباره‌ی صدایی است که از بلندگوها پخش می‌کنید.

این میکسر به سادگی بین بلندگو‌ها و ابزارهای نمایش شما مانند کنترلرها و ست‌های دی‌جی جا می‌گیرد، بنابراین به جای اینکه یکراست صدای بیرون آمده از کنترلرها یا ست خود را به بلندگوها راهنمایی کنید، نخست آن را به میکسر زنده می‌دهید و در آنجا از درستی و اندازه صدای خود دلگرم می‌شوید و پس از آن صدایی درست را به بلندگوها راهنمایی می‌کنید.

۷ انگیزه‌ی یاد گیری و به کار گرفتن میکسرهای Live

برای اکولایز کردن اتاق

-برای اکولایز کردن اتاق

گمان می‌کنیم که شما هم اکنون یک ست دی‌جی را در یک کافه پلی کرده‌اید و آنجا ابزارهای دی‌جی در دسترس نبوده و شما صدای موزیک خود را یکراست به بلندگو‌های PA کم ارزش و کم توان آنجا داده‌اید. آن اسپیکرها صدایی زننده و با بیسی کم هستند. آیا به چشم شما این درست است که با استفاده از اکولایزرهای کنترلر تاوان این صدای نادرست را بپردازید؟ نه، این کار هرگز خوشایند نیست. این خیلی بهتر است که برای بهینه کردن صدای خود یک میکسر زنده را به کار بگیرید. سپس شما می‌توانید در زمان درازی بدون داشتن نگرانی درباره صدا، نمایش خودتان را به راحتی برگزار کنید.

برای به کار گرفتن چندین میکروفون یا ساز به روش درست

-برای به کار گرفتن چندین میکروفون یا ساز به روش درست

بسیاری از کنترلرهای دی‌جی نمیگذارند که شما بیش از یک میکروفون را به آنها بزنید، می‌توان گفت که بیشتر آنها هم اکولایزری برای میکروفون ندارند و بیشتر زمان‌ها هم هیچ افکت ریوربی برای میکروفون وجود ندارد و اگر میکروفون شما کندنسر باشد، برای راه اندازی آنها فانتوم پاور هم ندارند. همچنین جدا از جک میکروفون شما بر روی یک کنترلر هیچ ورودی برای ساز نخواهید داشت، کنترلرهای دی‌جی از پایه به گونه‌ای طراحی شده اند که سبک و قابل حمل باشند پس اینگونه ویژگی‌ها را به همراه خود ندارند. اما یک میکسر Live دربرگیرنده‌ی همه‌ی این ویژگی‌های کاربردی یادشده می‌باشد.

برای جداسازی صدای کنترلر

-برای جداسازی صدای کنترلر

اگر کنترلر شما فقط دارای یک جفت خروجی باشد و بخواهید که دو جفت اسپیکر یکی مانیتور Booth و همچنین بلندگوهای سالن را راه اندازی کنید یا ست خودتان را درکنار دیگر دی‌جی‌ها یا نوازندگان رکورد کنید یا بخواهید کابل بلندگو‌ها را با دی‌جی دیگر به اشتراک بگذارید، بودن یک میکسر کوچک در آنجا دردسرهای شما را بی درنگ گره گشایی می‌کند. زیرا یک میکسر Live در برابر یک کنترلر دست کم یک جفت خروجی و ورودی بیشتر دارد. همچنین با بکارگیری یک میکسر Live براحتی و بدون دردسر میتوانید با دیگر دی‌جی‌ها و نوازندگان همکاری داشته باشید.

برای داشتن موزیک زمینه

-برای داشتن موزیک زمینه

بسیاری از کنترلرها دارای سوکت AUX نمی‌باشند. گمان کنید در میان برنامه لپ‌تاپ شما برایتان دردسرسازی کند. اکنون چاره‌ی شما چیست؟ هیچ.. شما راهی ندارید جز اینکه از مردم پوزش بخواهید و بگویید که تا زمان ناپیدایی صدا قطع می‌باشد و در این میان اگر درست کردن لپ‌تاپ شما ۲۰ دقیقه زمان ببرد، بسیاری از افراد آنجا را ترک می‌کنند. اما یک میکسر در چنین زمان‌هایی پشتیبان شما خواهد بود، زیرا دست کم یک جک AUX در دسترس شما می‌گذارد تا زمان درست شدن لپ‌تاپتان از موبایل خودتان آهنگ پخش کنید.

برای رکورد گرفتن روی کامپیوتری دیگر

-برای رکورد گرفتن روی کامپیوتری دیگر

اگر شما یک میکسر دیجیتال داشته باشید که از آن صدای بلندگوها را فراهم کنید. آن دارای یک کارت صدای داخلی است که می‌توانید با یک کابل USB یکراست آن را به کامپیوتری دیگر پیوند بزنید و همه‌ی سیگنال‌های آنالوگ درون میکسر را به آن کامپیوتر راهنمایی کنید و آن را به عنوان یک کارت صدا به کار بگیرید و همه‌ آن چیزی که هست را رکورد کنید.

منبع دی جی سنتر :‌هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *