خرید تجهیزات استودیویی برای راه اندازی استودیو

خرید تجهیزات استودیویی برای راه اندازی استودیو

در دسته بندی : راهنمای خرید

افرادی که قصد دارند موسیقی بنوازند و یا شغل تولید محتوا را دنبال کنند، به یک سری تجهیزات ضروری و اولیه نیاز خواهند داشت. تمامی وسایل مورد نیاز یک تولید کننده محتوا یا سازنده موسیقی را تجهیزات استودیویی می گویند. تجهیزات استودیویی بسیار متنوع هستند و هر کدام یک وظیفه مخصوص را بر عهده دارند. اگر می خواهید که در این حوزه شروع به کار کنید، باید به خوبی با تجهیزات استودیویی آشنا باشید. به همین دلیل، در این مقاله در مورد خرید تجهیزات استودیویی و وسایلی که به آن ها نیاز خواهید داشت، توضیح داده شده است.

وسیله های مورد نیاز راه اندازی استودیو

  • میکروفون

خرید تجهیزات استودیویی

قطعا یکی از اولین و مهم ترین وسیله هایی که برای ساخت یک استودیو به آن نیاز خواهید داشت، میکروفون است. میکروفون ها از لحاظ تنوع بسیار گسترده هستند و برند های بسیار زیادی میکروفون های مختلفی با کیفیت ها و ویژگی های متفاوت تولید می کنند. به همین دلیل برای کسی که به تازگی وارد این حوزه شده است، انتخاب میکروفون می تواند به کاری سخت تبدیل شود.

در خرید تجهیزات استودیویی مانند میکروفون باید دقت داشته باشید. میکروفون هایی که به صورت استودیویی مورد استفاده قرار می گیرند، به سه دسته تقسیم می شوند که شامل دسته های ریبون، دینامیک و خازنی می شود.

به طور کلی، میکروفون های دینامیک به دلیل انعطاف پذیری خوب و محکم بودن برای ساز های بلند مانند آمپر گیتار، پرکاشن و اجرا های زنده مناسب هستند. اما از طرفی دیگر میکروفون های خازنی حساس تر هستند. خازنی ها شفافیت بیشتری را در محدوده های فرکانسی بالا تر به شما ارائه می دهند؛ به همین دلیل از میکروفون های خازنی معمولا برای گیتار های آکوستیک و سربار استفاده می شود. در خرید تجهیزات استودیویی باید بدانید که میکروفون روبین نیز در بین دو هدفون خازنی و دینامیک قرار می گیرد. میکروفون های روبین از نظر حساسیت، متوسط هستند و اغلب برای ساز های ارکستر و ساز های کوبه ای از آن ها استفاده می شود.

  • هدفون و اسپیکر مانیتورینگ

هدفون و اسپیکر مانیتورینگ

یکی دیگر از وسایل بسیار مهمی که تمامی استودیو ها به آن نیاز دارند، هدفون و اسپیکر مانیتورینگ است. حتی اگر بودجه محدودی دارید و به دنبال صرفه جویی در هزینه های خود هستید، هرگز نباید خرید تجهیزات استودیویی هدفون و اسپیکر مانیتورینگ را به تعویق بیندازید. در واقع هدفون و اسپیکر مانیتورینگ سرمایه ای حیاتی برای استودیو شما محسوب می شوند. حتی اگر هیچ میکس یا مسترینگی در استودیوی خود انجام ندهید. دلایل اهمیت این دو وسیله عبارتند از:

  • حتی اگر تصمیم به انجام میکس و مسترینگ موسیقی خود را ندارید، به یک هدفون و اسپیکر مانیتورینگ نیاز خواهید داشت تا مطمئن شوید موسیقی شما به آن چه که در نظر دارید، نزدیک شده است.
  • حتی اگر سعی دارید یک استودیو برای ضبط و تمرین قطعه های پیانو بسازید، وجود یک هدفون خوب و اسپیکر مانیتورینگ می تواند انگیزه زیادی برای ادامه کار به شما بدهد.
  • در خرید تجهیزات استودیویی روی هدفون های تجاری نباید حساب چندانی باز کنید. اکثر هدفون هایی که به صورت تجاری ساخته شده اند، برای جداسازی و تفکیک صدا به صورت دقیق مناسب نیستند؛ زیرا اکثر هدفون های موجود در بازار برای جذاب تر کردن صدا برای عموم مردم، کمی صدا را تغییر می دهند که این می تواند برای تولید کنندگان موسیقی یک مشکل بزرگ باشد. برای حل این مشکل می توان هدفون ها و اسپیکر های مانیتورینگ را تهیه کرد. هدفون ها و اسپیکر های مانیتورینگ می توانند تجربه ای لذت بخش تر با تفکیک بهتر موسیقی که تولید کرده اید، برای شما به ارمغان بیاورند.
  • اگر میکس و مسترینگ را به عهده می گیرید، در خرید تجهیزات استودیویی هدفون و اسپیکر مانیتورینگ نباید شکی داشته باشید. حتی می توان گفت که هدفون و اسپیکر مانیتورینگ، هر دو، از وسایل ضروری و اولیه برای یک فرد میکس و مسترینگ کار به حساب می آیند.
  • رابط های صوتی

رابط های صوتی

یکی دیگر از مهم ترین تجهیزاتی که هر استودیویی به آن نیاز خواهد داشت، رابط های صوتی خواهند بود. رابط صوتی در واقع یکی از جدایی ناپذیر ترین قطعات استودیو های خانگی است. یک رابط صوتی هدفون شما را به کامپیوتر متصل و ایده های شما را تبدیل به واقعیت می کند. در خرید تجهیزات استودیویی به خصوص رابط های صوتی باید دقت زیادی داشته باشید تا بتوانید بهترین بهره را از آن ها بگیرید.

رابط های صوتی می تواند بسیار ارزان و بی کیفیت باشد و تنها یک سری قابلیت ابتدایی مانند Plug A به B و دریافت صدا در C را ارائه دهند؛ اما برخی دیگر نیز می توانند قیمت بالا تری داشته باشند و با قابلیت های بسیار زیادی همراه شده باشد.

به طور کلی گفته می شود برای استودیو های خانگی و همچنین نوازندگان آماتوری که به تازگی نواختن را آغاز کرده اند و نمی خواهند ضبط های بالا تری از لو-فای داشته باشند، هیچ اجباری برای استفاده از رابط صوتی وجود ندارد؛ مگر اینکه بودجه اضافی داشته باشند.

  • DAW و پلاگین ها

DAW و پلاگین ها

خرید تجهیزات استودیویی تنها قطعات سخت افزاری نیستند. یکی از مهم ترین تجهیزات استودیویی ای که به آن نیاز خواهید داشت یک محیط کار صوتی دیجیتال یا به اختصار DAW است. DAW ها معمولا قیمت پایینی دارند؛ اما به هیچ عنوان نباید آن ها را فراموش کنید. از انتخاب DAW های رایگان برای صرفه جویی در هزینه های خود جدا بپرهیزید. مدل های رایگان امکانات کمی دارند و حتی برای کسانی که می خواهند به صورت ساده موسیقی بسازند نیز مناسب نیستند. سعی کنید همیشه DAW هایی را انتخاب کنید که امکانات و ویژگی های مهم زیادی را به شما ارائه می دهند.

نتیجه گیری

قطعا راه اندازی یک استودیو برای ساخت موسیقی کار چندان ساده و ارزانی نیست؛ زیرا برای ساخت یک استودیو نیاز به تجهیزات مختلفی دارید. جدای از هزینه ها شما باید ابتدا به خوبی با تجهیزات استودیویی آشنا شوید تا بتوانید استودیو مورد نظر خود را راه اندازی کنید و شروع به ساخت موسیقی کنید. برای اینکه بهتر با این قبیل وسایل آشنا شوید، در این مقاله در مورد خرید تجهیزات استودیویی و نکات مرتبط با آن توضیح داده شد.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *