5 دلیلی که چرا باید بیت مچینگ با گوش را یاد بگیرید

5 دلیلی که چرا باید بیت مچینگ با گوش را یاد بگیرید

در دسته بندی : دی‌جی
بیت مچینگ

در عصر دیجیتال امروزی، برای کهنه‌کاران بسیار سخت شده است که برای دی‌جی‌های جوان‌تر توضیح دهند که یاد گرفتن بیت مچ دستی (با گوش) چه مزایایی دارد، زیرا اکثر دی‌جی‌های جدید با کنترلر کار کرده اند و مفهوم بیت مچ کردن را به خوبی متوجه نمی‌شوند تا زمانی که یک روش ساده تر برای سینک کردن ترک‌ها با استفاده از یک کلید وجود داشته باشد. در حالی که متاسفانه من اعتقاد دارم ، در آینده‌ای نه چندان دور بیت مچ کردن با گوش به سرعت در حوزه‌ی دی‌جی کردن از بین می‌رود.

بیت مچ کردن با گوش کاری است که دی‌جی‌های واقعی انجام می‌دهند، در غیر این صورت شما وظیفه‌ی خود را به درستی درک نمی‌کنید و متوجه نمی‌شوید که آن کلید SYNC چطور در حال خراب کردن حرفه‌ی دی‌جی می‌باشد. ما در کاربرد عملی پنج دلیلی که چرا باید با گوش بیت مچ کنید را به شما می گوییم:

شما می‌توانید با هر دستگاهی پلی کنید

دانستن اینکه چطور دستی بیت مچ کنید به شما گزینه‌هایی ارائه می‌دهد که هیچ وقت در مواجهه با دستگاه‌های مختلف دچار مشکل نشوید، چون اساس کار را یاد می‌گیرید. و همچنین در برنامه‌هایی که موزیک فقط با واینیل پلی می‌شود حرفی برای گفتن دارید و مجبور نیستید که گوشه‌ای بایستید و فقط تماشا کنید. همچنین وقتی به کلاب یا فستیوال می‌روید لازم نیست به دنبال جایی برای مستقر کردن کنترلر‌های خود بگردید و با همان یک جفت CDJ استانداردی که موجود است پلی می‌کنید. بیت مچ کردن یکی از مشخصه‌های ثابت دی‌جی‌های حرفه‌ای و در سطح جهانی می‌باشد.

بیت مچ

این کار به شما در مورد یادگیری ریتم کمک می‌کند

بیت مچ کردن به صورت دستی باعث می‌شود تا شما از گوشتان استفاده کنید و به جای کلید سینک به گوش‌هایتان تکیه کنید. حقیقتا شما مانند یک سرآشپز خوب که دستپختش را قبل از ارائه به مشتری تست می‌کند، مجبور هستید آنچه که انجام می‌دهید را به خوبی گوش کنید، به جای آنکه برای پر کردن وقفه‌ها از تکنولوژی سینک کردن استفاده کنید. با این کار گوش شما به سرعت شروع به علامت‌گذاری بر روی نقاط برجسته‌ی ریتم که به وضوح شنیده می‌شوند می‌کند، مانند Snare‌ها یا Hi-Hat‌ها و Kick‌ها که صدایی مجزا دارند. شما شروع به توجه کردن به چگونگی ساختار پرکاشن (سازهای ضربی)، آهنگ بین دو ضرب و گروو ریتم می‌کنید و این یعنی شناختن و یادگیری ریتم‌ها و ضرب‌ها به صورت خودکار، که یک دید باز‌تر و عکس العمل سریع‌تر به شما ارائه می‌دهد.

این کار به شما این امکان را می دهد تا بتوانید با دیگر دی جی ها همکاری کنید

اگر شما به یک مدل تنظیمات خاص و توانایی سینک کردن ترک‌هایتان با کلید Sync متکی هستید و روش‌های دیگر را امتحان نکرده اید باید بگویم که این بزرگترین اشتباه‌تان می‌باشد، چون ممکن است شما با ایده‌ی تیم شدن با یک دی‌جی دیگر و به صورت بداهه پلی کردن مشکلی نداشته باشید ولی به دلیل تسلط نداشتن بر روی بیت مچ با گوش نتوانید همکاری‌های خوبی با دیگر دی‌جی‌ها داشته باشید. در حالی که این درست است که در دنیای امروزی دی‌جی روش‌هایی برای سینک الکترونیکی تنظیمات چندین دی‌جی وجود دارد، اما آن یک پیچیدگی غیر ضروری را اضافه می‌کند که همیشه جواب نمی‌دهد و به شما اجازه‌ی پلی کردن در کنار یک دی جی واینیل را نمی‌دهد. پس قابلیت‌هایتان را با یادگیری بیت مچ کردن بالا ببرید.

بیت مچینگ

شما می‌توانید با تغییرات تمپو آهنگ‌ها را میکس کنید

شما بدون نیاز به اصلاح کردن ترک اصلی یا استفاده از نرم‌افزاری مانند Ableton برای warp کردن آن می‌توانید میکس کنید. و نه فقط در آهنگ‌هایی که دارای تغییرات عمدی تمپو می‌باشند، بلکه همه‌ی ترک‌ها برایتان یکسان می‌شوند چون کار بیت مچ را خودتان انجام می‌دهید و وقتی در این کار حرفه‌ای شوید دیگر هیچ اهمیتی ندارد که ترک‌های شما چه BPM دارند و با کم یا زیاد کردن تمپو و به راحتی ترک‌ها را با هم میکس می‌کنید. اما با این وجود باز هم آهنگ‌هایی هستند که به صورت کامل کوانتایز نمی‌شوند و مانند میکس کردن رکورد‌های فانک با موسیقی درام زنده می‌باشد.

منبع دی جی سنتر : هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *