
چند چیزی که باید درباره پروتکل MIDI بدانید (بخش دوم)
ادامهی بخش اول
همچنان همگامسازی
برای همگامسازی موثر شاید لازم باشد آن را در هر دو سو برای دیدن اینکه کدام یک برای دستگاه های شما بهتر کار میکند، بیازمایید و تنظیمات سخت افزاری را بررسی کنید تا مطمئن شوید فرستادن ها و دریافت های وابسته به آن روشن یا خاموش باشند و هیچ لوپ MIDI ناخواسته ای ایجاد نکنند.
MIDI در ماژول
یکی از چیزهایی که در گذر زمان و کامپیوتری شدن آهنگسازی جان سالم به در برد و تغییری نکرد ماژول صدای MIDI است – باکس سخت افزاری که دربرگیرنده ی پریست های ساز میباشد. کمپانی Roland همچنان یک نسخه نرم افزاری از Sound Canvas خودشان را برای ویندوز، مک و iOS را اجرا میکند که در اصل در سال ۱۹۹۱ ساخته شد.
فایل های MIDI
فایل های MIDI در گذشته به ویژه در دنیای Karaoke بسیار به کار گرفته میشد. اینها میتوانستند فایل های آهنگ بر پایه برترین آهنگ های آن زمان باشند و معمولا با فرمت عمومی MIDI و ماژول های صدای سخت افزاری سازگار هستند.
دیگر فایل های MIDI
ذهن های پژوهنده تر اغلب این فایل های MIDI را برای ریمیکس کردن یا دیگر اهداف تخصصی سفارشی میکنند. فایل های MIDI از دو گونه ی 0 و 1 میباشند. نوع 0 ترک ها را ادغام میکند و نوع 1 ترک های ساز را از هم جدا نگه میدارد.
MIDI بی سیم
با پیشرفت تکنولوژی و بی سیم شدن بسیاری از ارتباطات این ویژگی به پروتکل MIDI هم رسیده و بر روی بسیاری از سیستم عامل ها یا پلتفرم های گوناگون میتواند به کار گرفته شود و از امکانات MIDI بهره مند بشود. شما میتوانید با ابزارهایی که امروزه کمپانی هایی مانند Roland، Yamaha و CME که قطعا رهبران این صنعت میباشند ویژگی MIDI بی سیم را تجربه کنید و همچنین برای نمونه این شبکه ی MIDI بی سیم درون Mac OSX نیز گنجانده شده است.
MIDI Polyphonic Expression و آینده ی MIDI
شاید آینده MIDI در دست MPE (MIDI Polyphonic Expression) باشد که کنترل بیشتری بر روی ابزارهای سازگار میافزاید. این بیانات بر روی نت های جداگانه ای اعمال میشوند نه همه ی کیبورد که معمولا رخ میدهد. یک کنترلر سخت افزاری اختصاصی ایده آل میباشد اما اکنون کاربران نرم افزار Ableton Live 11 میتوانند این پارامترها را استفاده کنند.
منبع DJCMAG: هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد.
0 دیدگاه