ضروری ترین تجهیزات استودیو موسیقی را بشناسید.

ضروری ترین تجهیزات استودیو موسیقی را بشناسید.

در دسته بندی : راهنمای خرید

تشکیل استودیوی موسیقی برای علاقه مندان موزیک می تواند یکی از هیجان انگیز ترین کار ها در دنیا باشد؛ زیرا هیچ چیزی بهتر از نت ها و ریتم های مختلف نمی تواند احساسات انسان ها را به بهترین شکل ممکن نشان دهد. برای ساختن یک استودیوی کارآمد، لازم است تجهیزات استودیو موسیقی را به طور دقیق خریداری کرده و از آن ها استفاده کنید. تهیه ابزار ها برای افراد تازه کار می تواند کمی چالش برانگیز باشد؛ زیرا آن ها نمی دانند که کدام یک ضروری است و کدام یک جزء نیاز های اولیه آن ها نیست. در ادامه مطلب قصد داریم یک لیست کوتاه از ابزار های بسیار مهم که جزء اساسی ترین نیاز های استودیوی شما محسوب می شوند را برایتان بررسی و معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

تجهیزات استودیو موسیقی

برای داشتن یک استودیوی موسیقی حرفه ای ابزار های مختلفی لازم است. اگر شما جزء افرادی هستید که هنوز تجربه کافی در این زمینه را ندارید، تنها لازم است چندین ابزار و دستگاه ضروری مانند یک لپ تاپ یا کامپیوتر رومیزی، محیط کاری صوتی دیجیتال، میکروفون، پایه ها، میکس برد، بلندگو ها و ساز های استودیویی را برای استودیوی خود خریداری کنید.

  1. لپ تاپ یا کامپیوتر حرفه ایتجهیزات استودیو موسیقی

تهیه لپ تاپ را جزء اولین کار های خود قرار دهید؛ زیرا بدون آن تقریبا تمام کار های موسیقی بدون نتیجه خواهد بود. هنگام خرید لازم است ویژگی های زیر را بررسی کنید.

پردازنده خوب و با کیفیت، حجم بالای رم، داشتن انواع مختلف پورت ها تا بتواند رابط های صوتی و هارد دیسک های خارجی و دستگاه های MIDI را به یکدیگر متصل کند. همچنین هنگام خرید بهتر است به برند لپ تاپ یا کامپیوتر حرفه ای خود توجه کنید. برای شروع، هیچ نیازی به برند های گران قیمت ندارید. بیشتر به دنبال کیفیت بالا و قیمت مناسب باشید.

  1. محیط کاری صوتی دیجیتال (DAW)تجهیزات استودیو موسیقی

در میان تجهیزات استودیو موسیقی، یک دستگاه صوتی با کیفیت برای تولید موسیقی زیبا لازم است. مخصوصا اگر مبتدی هستید، این دستگاه صوتی دیجیتال به شما برای تولید موسیقی بهتر کمک می کند. هنگام تهیه DAW حتما به نوع لپ تاپ یا کامپیوتر خود توجه کنید تا کیفیتی مشابه داشته باشد و پول شما هدر نرود.

  1. میکروفن و پایه های مخصوصمیکروفون استودیو موسیقی

اگر در یک استودیوی موسیقی حرفه ای و بزرگ قدم بگذارید، به احتمال زیاد انواع مختلف میکروفون ها و پایه ها را خواهید دید؛ زیرا هر یک برای تولید صدای متفاوت و انواع ساز مورد استفاده قرار می گیرد. برای شروع کار، شما هیچ نیازی به چندین میکروفن ندارید. آن ها را با توجه به کار خود انتخاب کنید. هنگامی که بودجه شما محدود است و تنها توانایی خرید یک میکروفون را دارید، لازم است به کیفیت و نوع آن دقت کنید.

Shure SM-58 یک میکروفون با کیفیت و کارآمد است؛ زیرا شما می توانید از آن برای کاربرد های مختلف مانند ضبط صدا یا اجرا بر روی صحنه استفاده کنید. معمولا خازن های بسیار حساسی ندارد؛ اما برای شروع کار بسیار مناسب است.

پیشنهاد می کنیم که اگر بودجه شما کمی بیشتر شد، چندین میکروفون با خازن های مختلف تهیه کنید تا خیالتان بابت ضبط صدا های با کیفیت آسوده شود. معمولا میکروفون های خازنی برای ضبط صدا جزء گزینه های بسیار مناسب و کاربردی است؛ اما می توانید نمونه هایی مانند میکروفون نواری که برای گیتار های الکتریک، برنجی و درام کاربردی هستند را نیز در نظر بگیرید.

همچنین انواع پایه ها را نیز نباید فراموش کنید. اگر بودجه کافی دارید، می توانید نمونه های ایستاده، رومیزی و... را به سادگی برای استودیوی خود تهیه کنید؛ زیرا هر استودیوی موسیقی  ای یک نمونه از هر مورد را برای ساز های مختلف و ضبط صدا نیاز دارد. در شرایطی که بودجه محدودی دارید، بهتر است تنها یک میکروفون ایستاده برای خود تهیه کنید. در این صورت می توانید آن را در طول های مختلف تنظیم کرده و با انواع ساز ها هماهنگ کنید.

  1. میکس برد

    [caption id="attachment_5220" align="aligncenter" width="612"]میکس برد sound mixer control panel[/caption]

برخی از دستگاه های DAW شامل میکس برد هم می شوند. در این صورت احتیاجی به تهیه دوباره آن نیست؛ اما اگر دستگاه شما فاقد میکس برد است، لازم است یکی از با کیفیت ترین میکس بورد ها را برای استودیوی خود خریداری کنید. میکس برد ها با توجه به تعداد کانال هایی که دارند، به طور متفاوتی ارائه می شوند. شما باید طبق نیاز خود از ۴ تا ۲۰ کانال، بهترین نمونه را تهیه کنید. علاقه مندان به موسیقی از میکس برد برای تنظیم سطوح ضبط، کنترل صدا و خروجی و افزودن جلوه ها استفاده می کنند تا موسیقی مورد نظر خود را به سادگی تولید کنند.

  1. بلندگو های استودیوییتجهیزات استودیو موسیقی

در میان تجهیزات استودیو موسیقی، لازم است بلندگو های با کیفیتی را نیز برای استودیوی خود تهیه کنید؛ زیرا پس از اتمام کار، آهنگساز و خواننده هر دو می توانند نتیجه کار را از طریق بلندگو ها یا همان اسپیکر های استودیویی گوش دهند. بلندگو ها در انواع مختلف با قیمت های متفاوتی ارائه می شود. اما به طور کلی جزء ابزار های گران قیمت به شمار می رود و لازم است در کیفیت آن ها وسواس به خرج دهید؛ زیرا با بلندگو های نامناسب و بی کیفیت کار شما نیز زیر سوال می رود. اگر می خواهید در بودجه خود صرفه جویی کنید می توانید از بلندگو های دست دوم که از صحت و سلامتشان مطمئن هستید استفاده کنید.

  1. ساز های موسیقیساز های موسیقی

معمولاً تمام استودیو های موسیقی یک کالکشن کوچکی از ساز های مختلف را در اختیار دارند. اگر شما در ابتدای کار بودجه خرید تمام ساز ها را ندارید، هیچ مشکلی ندارد. می توانید یک تم مشخص را انتخاب کنید و ساز های مرتبط با آن را تهیه کنید. به عنوان مثال، می توانید ساز های مرتبط با موسیقی راک، پاپ، رپ یا کلاسیک را تهیه کنید و آن ها را در اختیار نوازندگان قرار دهید.

نتیجه گیری

خریدن تجهیزات استودیو موسیقی می تواند کمی دلهره آور و ترسناک باشد؛ زیرا برای انجام این کار باید بودجه بسیاری در دست داشته باشید و با یک فرد با تجربه در این زمینه اقدام به تهیه ابزار ها بکنید. در استودیوی موسیقی حرف اول را صدا می زند؛ در نتیجه باید کیفیت تک تک ابزار ها مناسب باشد تا صدای تولید شده را تغییر ندهند. پیشنهاد ما این است که در بودجه ای که برای این کار گذاشته اید، خساست به خرج ندهید و سعی کنید تمام ابزار ها را با بالا ترین کیفیت خریداری کنید. همچنین لازم به ذکر است که بالا ترین کیفیت صرفا به منظور گران قیمت ترین ابزار ممکن نیست. به همین دلیل، پیشنهاد می دهیم قبل از خرید درباره هر یک از برند ها با دقت مطالعه و تحقیق کنید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *